Lakberendezés

 

Helyszíni tanácsadás
Akkor ajánlom, amikor már nagy átalakítást nem terveznek, csak egy-két dologban szeretnének segítséget kérni, - pl: a falszínek kiválasztásában, vagy a meglévő bútorok elhelyezésében, cseréjében, stb. - akkor a helyszínen néhány óra alatt átbeszélve az igényeket, és a lehetőségeket, megkönnyítem az Önök döntését.

Tervezés
A tervezési folyamat során a megrendelővel egyeztetem az igényeket, elképzeléseket, ez alapján dolgozom ki a terveket, gondolva a távlati bővítési vagy esetleges átalakítási lehetőségekre is. Helyiségenként több vázlatszintű javaslatot készítek: válaszfalak, bútorzat, világítás, stb. A megrendelő által kiválasztott tervváltozatról ezután végleges dokumentációt készítek: színes alaprajzokkal, falnézetekkel, szükség esetén téri ábrákkal, színtervvel, textilezési javaslatokkal, lakberendezési konszignációval. A következő lépésben a kivitelezéshez készülnek el a méretezett alaprajzok, gépészeti tervek, burkolatkiosztások, világításterv, egyedileg gyártott és beépített bútorok tervei, ezek alapján folynak majd az építési munkálatok. Igény esetén a vásárlásban, beszerzésben is részt veszek. Természetesen ez a folyamat egy kis lakásnál is hónapokig eltarthat, ez idő alatt folyamatosan tartom a kapcsolatot a megrendelővel. Ügyfelem természetesen dönthet úgy is, hogy csak bizonyos részszolgáltatásokat vesz igénybe.

Árak:
a munka nagyságától függően, egyedi megállapodás szerint, a hasznos alapterületet figyelembe véve dolgozom. Minden esetben a megbízóval az igények felmérése után megbeszélem a tarifát és a fizetési ütemezést is. Az ajánlat elfogadása után elkészül a szerződés és indulhat a tervezési munka.
Ha egyszeri tanácsadásra hívnak, ahol a helyszínen vagy üzletben kell segítenem a döntésben az ügyfelet, óradíjat számolok.