Magamról

2006-ban fejeztem be tanulmányaimat a Junior Art Center Lakberendező Iskolában. Azóta foglalkozom lakberendezéssel, és ekkortól vagyok tagja a Lakberendezők Országos Szövetségének . 2007-ben az üvegfestő, ólomüveg készítő szakképesítést is megszereztem. A Lakberendezők Országos Szövetsége által kiírt, „Az év pályakezdő lakberendezője 2007.” c. pályázaton elnyertem a közönségdíjat.

Egy stílusos és harmonikus tér megtervezése számomra műalkotás. A lakberendezés olyan művészeti ág, amelyben az enteriőrt a megbízóval közösen hozzuk létre, és az alkotási folyamat végén együtt örülünk az elkészült műnek. Megbízóim életvitelét, igényeit, távlati terveit és anyagi lehetőségeit szem előtt tartva komponálom meg a számukra személyre szabott, az adott helyhez és igényekhez igazított tereket. Fontos számomra, hogy a létrehozott enteriőr praktikus és harmonikus, kényelmes és lakható legyen.

Nincs kedvenc stílusom, sot kifejezetten szeretem különböző stílusokban kipróbálni magam. Azt vallom, hogy a jó tervező mindig igazodik a megrendelő igényeihez, álmaihoz, és igyekszik a lehető legszebb és legpraktikusabb tereket megalkotni, bármilyen stílusút is kérnek tőle.

Látványterveimet az Archline.XP Interior programmal készítem.

Budapesten és az ország egész területén vállalom családi házak, lakások, irodák, üzletek, vendéglátóhelyek és kiállítási standok tervezését.